Mitől túrósodott meg a tej forraláskor?
Figyelt kérdés
Nem volt savanyú, most is finom édes.
Automatából, vásárolt, 4% zsírtartalom körüli tehéntej.
3 napig volt hűtőben forralás előtt.
Vastag aljú lábosban melegítettem.
máj. 8. 08:25
1/3 anonim válasza:
Még volt savanyodva mégha nem is érzett rajta.
Szűrd le és lesz túród.
2/3 A kérdező kommentje:
Forralás előtt nem kóstoltam, de most határozottan édes a folyékony és a túrós része.
Meg fogom enni/inni mert finom, de nem erre számítottam.
máj. 8. 08:49
3/3 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy meg volt savanyodva és kicsapódott a fehérje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!