Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mitől túrósodott meg a tej...

Mitől túrósodott meg a tej forraláskor?

Figyelt kérdés

Nem volt savanyú, most is finom édes.


Automatából, vásárolt, 4% zsírtartalom körüli tehéntej.

3 napig volt hűtőben forralás előtt.

Vastag aljú lábosban melegítettem.


máj. 8. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Még volt savanyodva mégha nem is érzett rajta.

Szűrd le és lesz túród.

máj. 8. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Forralás előtt nem kóstoltam, de most határozottan édes a folyékony és a túrós része.

Meg fogom enni/inni mert finom, de nem erre számítottam.

máj. 8. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy meg volt savanyodva és kicsapódott a fehérje
máj. 9. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!