Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell úgy sütni a...

Hogyan kell úgy sütni a csirkecombot sütőben, hogy ropogós legyen a kivülje és a bőre is, de ne égjen meg?

Figyelt kérdés
220 fokon mire elkezdene ropogósra sülni, a bőr elkezd feketedni.

2023. nov. 12. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Alacsonyabb hőfok esetleg, és locsolgasd rendszeresen a saját zsírjával.
2023. nov. 12. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
62%
Sütőzacskóban
2023. nov. 12. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Alufólia alatt kell puhára párolni, utána levenni a fóliát és a kívánt pirosságúra pirítani. A 220 fok rohadt sok, azért ég meg! A 180-200 fok bőven elegendő neki.
2023. nov. 12. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Arra ne számíts hogy mint a chips ropogni fog plusz gyorsan vissza is szokott puhulni.

Nyilván magas hőfokon lesz ropogós.

2023. nov. 13. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!