Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi legyen a menü?

Mi legyen a menü?

Figyelt kérdés
Nyáron sátras lagzira készülök. Árasszatok el minél nagyobb fokban előkészíthető/ előre lefőzhető ötletekkel.

máj. 8. 20:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Nyáron nem nagyon föznék elöre ételeket, kivéve, ha igen komoly méretü és teljesítményü hütö áll rendelkezésre, mert nem vicces, ha utána a vendégek ételmérgezéssel kórházban kötnek ki.

Házilag nem igazán lehet biztonságosan megoldani nagyobb mennyiségü étel hütését, emellett napokig hütöben tárolt ételeket adni elég furcsa dolog - több napos ételeket nem sokan szeretnek enni

máj. 8. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Linzer jókifli csokis pöffeteg, citromos pöffeteg, fahéjas keksz, csokidarabos keksz, néro
máj. 8. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:

#1 a hűtés nem gond,ha kell egy hűtős furgon is akad, meg előre a pöresz és húsleves lefőzése van csak betervezve, az is előtte való nap.

Olyanok érdekelnének mint pl hogy a rántottakat előpanírozom és csak sütni kell, szóval nagy fokban előkészíthető előző nap.

máj. 8. 22:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális helyen sátras lagzinál felbérelnek egy szakács csapatot. Milyen lagzi az, shol egy szakács főz és előre legyártja a kaját?!
máj. 8. 22:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 A kérdező kommentje:
#5 egy 25-30 fős kis lagzira azért erős lenne egy catering csapat :) és a szakács sem szakács csak lelkes amatőr. De amúgy pont nagykonyhai trükkök érdekelnének.
máj. 8. 22:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóval 25-30 fő, akkor itt a félreértés. A sátras lagzi mifelénk 120-150 főt jelent minimum.
máj. 8. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#7. Felénk is. 5. voltam.
máj. 9. 01:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

És mik a konyhai lehetőségek? Csak mert nálunk ha összejön a család az 10 fő, ennyire szoktam főzni, és érzésre kb 15 lenne a max amennyi hely van a konyhában (fazék, tűzhely mérete). Afölött ha a helyszín engedi inkább bográcsoznék.

Mindenképp úgy kell tervezni a menüt, hogy minden ki legyen használva, tűzhely + sütő is. Hiába van kész előre a leves, ekkora mennyiségnek azért idő kell hogy felforrald tálaláshoz, tehát addig nem tudod másra használni azt a lapot. Ha tudtok szerezni pluszban eszközöket (indukciós lap, olajsütő pl) az segíthet, persze ha elbírja az elektromos hálózat és van hely.

máj. 9. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 A kérdező kommentje:
#9 igazából egy bucsus büfé minden eszköze rendelkezésre áll. GN melegentartó ,gázzsámoly,vitrinhűtő,gázrost,iparifritu. A sörfőzésből 25-550 literes edények is adottak
máj. 9. 10:01
 10/15 A kérdező kommentje:
#7-#8 csak a szűk család és pár barát. Igazából egy komolyabb kertiparti
máj. 9. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!